ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ SERVICE

Το κεντρικό εργαστήριο των Οπτικών Ζαμάνος, βρίσκεται στο κτίριο που στεγάζει το κατάστημα και τα γραφεία της οδού Βασιλέως Αλεξάνδρου.

Είναι πλήρως εξοπλισμένο με της τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα κοπής φακών και επεξεργασίας τους και εξυπηρετεί όλα τα καταστήματα μέσω της διακίνησης των παραγγελιών.

Αποτελείται από τα παρακάτω τμήματα:

 

-Το τμήμα της κοπής και του φινιρίσματος των φακών.

Ανάλογα με την κάθε περίπτωση, τις απαιτήσεις των πελατών και το σχήμα του επιλεγμένου σκελετού, οι οφθαλμικοί φακοί κόβονται και τελειοποιούνται ώστε να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα. Η διαδικασία ξεκινά με την επιλογή του σκελετού και την παραγγελία της συνταγής των φακών στα εργοστάσια παραγωγής τους.

 

-Το τμήμα του ποιοτικού ελέγχου, που πραγματοποιείται σχολαστικά πριν την παράδοση της παραγγελίας στον πελάτη.

 

- Το τμήμα ανταλλακτικών, που περιλαμβάνει τις παραγγελίες και την τοποθέτησή τους.

Οι παραγγελίες αυτές γίνονται κατ’ ευθείαν από τις αντιπροσωπείες του εξωτερικού, πράγμα που διασφαλίζει την ποιότητά τους, μειώνει δραματικά το κόστος, δεν είναι όμως άμεσο χρονικά.

 

-Το τμήμα των επισκευών, στο οποίο γίνονται όλες οι κολλήσεις και οι επισκευές των κοκάλινων και μεταλλικών σκελετών (εκτός αυτών του τιτανίου που αποστέλλονται στον κατασκευαστή τους για επιδιόρθωση).

 

-Τέλος, το εργαστήριο εξυπηρετεί την καθημερινή κίνηση όλων των καταστημάτων σε βιδάκια, επιρρίνια, ακροβραχιόνια, που πραγματοποιούνται αυθημερόν, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες.