ΒΑΣ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 118

Τo κατάστημα της οδού Βασιλέως Αλεξάνδρου 118 ιδρύθηκε το 1961 από το Ανδρέα Ζαμάνο.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί επτά ανακαινίσεις, εκ των οποίων η πιο πρόσφατη έγινε τον Νοέμβριο του 2008, γιορτάζοντας έτσι και τα 47 χρόνια παρουσίας μας στα οπτικά.

Δημιουργήθηκε ένας πολυχώρος αποτελούμενος από 3 ορόφους ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες της εταιρείας, και να προσφέρει τη μέγιστη άνεση στους επισκέπτες μας.
Μπαίνοντας στο ισόγειο υπάρχει το τμήμα των γυαλιών ηλίου όπου στην έκθεσή του παρουσιάζονται σκελετοί των μεγαλύτερων οίκων μόδας καθώς και μοναδικά, χειροποίητα σχέδια κατασκευασμένα από ιδιαίτερα υλικά. Επίσης στον ίδιο χώρο υπάρχει το τμήμα παραλαβής των παραγγελιών, καθώς και ένα ξεχωριστός χώρος των παιδικών γυαλιών ηλίου.

Στον 1ο όροφο λειτουργεί ο τομέας της οπτομετρίας όπου πραγματοποιούνται οι μετρήσεις, εφαρμογές και επιλογές των φακών επαφής.

Σε αυτό τον όροφο θα βρείτε ακόμα το τμήμα οράσεως στο οποίο, όπως και στο αντίστοιχο των γυαλιών ήλιου, υπάρχει έκθεση σκελετών των μεγαλύτερων σχεδιαστών, καθώς και ένας ξεχωριστός χώρος, το παιδικό τμήμα, που οι μικροί μας φίλοι μπορούν να επιλέξουν γυαλιά οράσεως. Εδώ, σε συνεργασία με το προσωπικό, γίνεται η σωστή επιλογή των φακών οράσεως ανάλογα με την κάθε περίπτωση.

Στο 2ο όροφο στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας, ο χώρος συνεδριάσεων και το τηλεφωνικό κέντρο.

Σε αυτό το κατάστημα υπάρχει και το εργαστήριο που εξυπηρετεί και τα τρία καταστήματα και αποτελεί το χώρο κοπής φακών, service σκελετών, παραγγελίας ανταλλακτικών και πολλά άλλα, που περιγράφονται αναλυτικά σε ξεχωριστό τομέα του site.